FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP FOR ORDRER OVER 500KR

Hvem er Bryn Akademiet

Bryn Akademiet er en sammenlægning af by Luna og Icosmetics.

By Luna en skønhedsklinik grundlagt tilbage i 2006 af en af Danmarks mest erfarne permanent Makeup artister Lone Mathiassen – mig og med Permanent makeup, browlamination, browstyling og lashlift som speciale.

Jeg har gennem årene opdateret og efteruddannet mig indenfor alle metoder og har mange års erfaring som underviser.  De senere år som Brow & Lash trainer på kosmetolog skolerne i Danmark. Ønsker du en behandling i klinikken i Viborg, kan du booke en tid online HER

Webshoppen Icosmetics opstod tilbage i 2017, da jeg erfarede en stigende browstyling trend specielt fra de østeuropæiske lande, og ønskede at alle danske brow og lash stylister,  kosmetologer og frisører kunne specialisere sig indenfor dette felt.

Fundamentet blev skabt i samarbejde med bla Innovator Cosmetics /MAYAMY & BRONSUN samt ELAN, der nu er blevet nogle af verdens allemest efterspurgte brands, og de professionelles favorit brand.

Sidenhen er der kommet flere internationale brands til bla  ZOLA, THUYA og alle produkter er testet og EU godkendte brands. 

Missionen er altid at være på forkant med både produktudviklingen indenfor branchen, forhandle de trendsættende produkter og sidst men ikke mindst , at jeg selv har testet og godkendt  alle produkter i webshoppen samt at udbyde kurser indenfor feltet til den danske skønhedsbranche.

De seneste 2 år er der blevet nørdet i produktudviklingen af Bryn Akademiets egen produktion, hvor jeg har udvalgt og sammensat det ypperste som måtte mangle i mange af de andre produkter i tæt samarbejde med flere produktionsenheder.

Webshoppen er nu udbygget så ALLE kunder kan købe kvalitetsprodukter til bryn og vipper,  og snart lanceres en speciel YouTube kanal med “How to” videoer, så alle kan lære at style det perfekte bryn hjemme.

De professionelle produkter som brow lamination, lashlift og special farver er med b2b RABAT fra 15-50% i shoppen med et b2b login. 

Kunde Service

Instagram webshop

Instagram klinikken

SMS: +45 30600077

Mail

Skriv gerne en sms, mail eller lettest kontakt via instagram så svarer jeg så hurtigt det er muligt.